HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tips Kejutkan orang bersahur

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SRGothica
Senior Admin
Senior Admin


Posts : 38
Join date : 2008-05-30
Age : 34
Location : Bandar Kontroversi

PostSubject: Tips Kejutkan orang bersahur   Fri Sep 05, 2008 10:14 am

Tips Kejutkan orang bersahur

Skang nih bulan pose..tapi time untuk bangunkan orang bersahur adalah time paling crucial sekali. ..
Di bawah ni ada2 tips menarik untuk dicuba:-)



Kalau nak kejutkan orang bangun tidur especially sahur..cam ni antara caranya..

1. pegang anak jari kiri/kanan sambil tu panggil nama dia perlahan lahan…
2. sentuh bahu org tidur tu..dan goyangkan perlahan lahan..sambil panggil nama dia...
3. renjis air kat muka dia...sambil panggil nama dia...
4. tampar tampar manja pipi dia..sambil panggil nama dia...
5. tutup kipas/air cond...



tapi kalau still tak ada respon gak wat camnih…

1. jerit nama dia kuat kuat...
2. gigit ibu jari kaki dia..cam antu toyol gigit
3. simbah air sebaldi...kalau boleh air rendam baju dalam korang
4. tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. goyang badan dia kuat2 then jerit gempa bumi! gempa bumi! tsunami! tsunami! api! api! api!
6. letak kfc ke mcd ke xpun ikan patin masak tempoyak yg baru dibeli sebelah hidung dia..bgi ambik bau sikit



still gak tak ada respon wat camnih…

1. pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia byk kali...
2. pergi kat dia, baca je surah yaa sin!




tapi kalau still tak ada respon gak...ni je la cara terakhir

1. panggil je orang masjid/surau untuk uruskan...kerana Allah lebih menyayanginya…ahaks
cheers
Back to top Go down
View user profile
 
Tips Kejutkan orang bersahur
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some very basic tips from a new user
» Household tips
» Tips on how to better drybrush metallics?
» Gaming Table Creation Tips
» looking for tips on baking

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~PONDOK BURUK~ :: PONDOK HIBURAN :: Lawak Gelak Tawa-
Jump to: